Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει σχέδιο κατάργησης της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει σχέδιο κατάργησης της ΚΟ των ΑΝΕΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

Την άποψη ότι υπήρξε σχέδιο για την «αποδόμηση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο γνώριζε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας», εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. 

«Απ' ό,τι απεδείχθη, όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις», αναφέρει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Επέκρινε επίσης τους βουλευτές Κουντουρά, Κόκκαλη και Κουίκ για τη στάση που κράτησαν: «Η κ. Κουντουρά ήταν αυτή που έλεγε "ποτέ δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών". Ο κ. Κόκκαλης μέχρι την τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ωρυόταν ότι έπρεπε να ρίξουμε την κυβέρνηση [...]. Ο Κουίκ γύριζε στην Αυστραλία και στην Αμερική και γονάτιζε στα μνημεία για να αποδείξει τον πατριωτισμό του. Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας και όχι μόνο, μέθυσε».

Αναφερόμενος στον Νίκο Βούτση, ο κ. Καμμένος λέει ότι «έχει αποδείξει ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ», ωστόσο ξεχωρίζει από το ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη, ως ειλικρινή, καθώς «ό,τι έχει να το πει, το λέει ευθέως».

Για την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία, ο πρώην υπουργός Άμυνας, σημείωσε: «Μετά τα συγχαρίκια που πήρε από τη Μέρκελ, ο Τσίπρας έσπευσε να υποκλιθεί και στον Ερντογάν». «Είναι τιμή μου που η αποχώρησή μου ικανοποίησε τους Τούρκους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM