O Γλέζος τελικά επικεφαλής στο Επικρατείας του Λαφαζάνη

O Γλέζος τελικά επικεφαλής στο Επικρατείας του Λαφαζάνη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

O Mανώλης Γλέζος θα είναι τελικά ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αποδέχτηκε την πρόσκληση Λαφαζάνη.

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου τοποθετείται ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος ενώ στην τρίτη βρίσκεται η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση.

Στην τελευταία, 12η, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας βρίσκεται η οικονομολόγος, ακαδημαϊκός, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη. 

Η λίστα αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM