Ο εισαγγελέας ζητά παραπομπή του Ι. Κούβελου για κακούργημα

Ο εισαγγελέας ζητά παραπομπή του Ι. Κούβελου για κακούργημα Facebook Twitter
0

Την παραπομπή του Ισίδωρου Κούβελου για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, για το αδήλωτο εκατομμύριο, ζητά με εισήγηση του προς το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών ο Εισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλας.

Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή του επιχειρηματία για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Η υπόθεση αφορά το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για το οποίο είχε μιλήσει το Φεβρουάριο ο επικεφαλής της Αρχής Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής χωρίς να αναφέρει όνομα. Όπως είχε αποκαλυφθεί τότε, ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη ήταν εκείνος που δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες το 1 εκατομμύριο, το οποίο προερχόταν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και ακολούθως εμβάστηκε σε λογαριασμό του επιχειρηματία στο Λονδίνο για ναυπήγηση πλοίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM