O Βαρουφάκης άνοιξε πόλεμο με Τα Νέα

O Βαρουφάκης άνοιξε πόλεμο με Τα Νέα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Μέσω Twitter επέλεξε να απαντήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο άρθρο, όταν ο πρώην ΥΠΟΙΚ έφτασε στην Ρίγα της Λετονίας για το Eurogroup συνειδητοποίησε ότι τα είχε όλα, εκτός από τον φάκελο της διαπραγμάτευσης, δηλαδή τις ελληνικές θέσεις που έπρεπε να μεταφέρει στους ομολόγους του.

«Δεν παύει να με εντυπωσιάζει η ηθική/δημοσιογραφική κατρακύλα του ΔΟΛ. Σε λίγο θα γράφουν ότι ξέχασα να πάω...», έγραψε ο πρώην υπουργός.

Όπως αναφέρουν τα «Νέα», είχε δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να σταλεί αμέσως ο φάκελος στην Λετονία. Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών ενημερώθηκε ότι «θέλει τρεις μέρες με το ταχυδρομείο και στον προϋπολογισμό έχουν κοπεί τα κονδύλια για ταχυμεταφορές. Για να πάρουμε το ΟΚ για έκτακτη ταχυμεταφορά απαιτούνται επίσης τρεις μέρες».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM