Nίκος Αναδιώτης: «Δεν αναφέρθηκα σε καμία άμβλωση, κράτησαν δυο δευτερόλεπτα της κουβέντας μου»

Nίκος Αναδιώτης: «Δεν αναφέρθηκα σε καμία άμβλωση, κράτησαν δυο δευτερόλεπτα της κουβέντας μου» Facebook Twitter
Φωτ. Νίκου Αναδιώτη / Instagram
0

Ο Νίκος Αναδιώτης μιλώντας σε ρεπόρτερ τηλεοπτικών εκπομπών που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο, πριν αναχωρήσει ξανά για τις Βρυξέλλες και τοποθετήθηκε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις απόψεις του για το ζήτημα των αμβλώσεων.

Ο ευρωβουλευτής του ακροδεξιού κόμματος ζήτησε έμμεσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να συζητήσει το ενδεχόμενο απαγόρευσης των αμβλώσεων, παρουσιάζοντας την πρότασή του ως «λύση» για το δημογραφικό. Στις σημερινές του δηλώσεις ωστόσο, υποστήριξε πως δεν αναφέρθηκε σε άμβλωση. «Δεν περίμενα να προκληθεί τέτοια θύελλα αντιδράσεων και αφότου το είδα να συμβαίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν αναφέρθηκα σε καμία άμβλωση. Δε περίμενα να προκληθεί τέτοια θύελλα αντιδράσεων και αφότου το είδα να συμβαίνει, δημοσίευσα την ομιλία μου, είναι ένα βίντεο ενός λεπτού, η αναφορά μου είναι σε συγκεκριμένα πράγματα πάνω στα οποία προτείνουμε λύσεις για το δημογραφικό και της Ευρώπης και της Ελλάδας. Από αυτό κράτησαν μόνο δυο δευτερόλεπτα της κουβέντας μου», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Εγώ επέλεξα να μη βγω σε καμία εκπομπή γιατί το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο δεν ήθελα να κλέψω ούτε μια στιγμή δημοσιότητας από το τόσο σημαντικό θέμα που απασχολεί τη χώρα μας τα τελευταία έτη, αναφέρομαι στο έγκλημα των Τεμπών. Ήθελα όλοι να τιμήσουμε και να βοηθήσουμε να αναδειχθεί αυτό το θέμα και να συμπαρασταθούμε σε αυτούς τους γονείς που περιμένουν μια δικαίωση», συνέχισε.

«Η κάθε κοπέλα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Ο καθένας πορεύεται με τη συνείδησή του. Κάποιος που η συνείδησή του τού λέει ότι αυτό που κουβαλάει μέσα της μια γυναίκα δεν είναι ζωή, μπορεί εύκολα να πάει στον γιατρό και να το αφαιρέσει. Κάποιος άλλος που θεωρεί ότι αυτό είναι ζωή, το χαρακτηρίζει σαν φόνο. Όταν αφαιρείς μια ζωή γιατί ο γιατρός σου είπε ότι το παιδί μπορεί να γεννηθεί άρρωστο πώς λέγεται;

»Εμείς οι Έλληνες πώς ονομάζουμε την αφαίρεση μιας ζωής; Δολοφονία. Αν πιστεύεις ότι φέρεις μια ζωή, τότε αυτό είναι δολοφονία. Εγώ δεν είμαι γιατρός, ούτε θα πω σε κανέναν τι να κάνει αλλά οι καλές μας πράξεις έχουν συνέπειες, το ίδιο και οι κακές», κατέληξε ο Νίκος Αναδιώτης.

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM