Νέος τσακωμός Πολάκη - Γεωργιάδη στη Βουλή με βαριές εκφράσεις

Νέος τσακωμός Πολάκη - Γεωργιάδη στη Βουλή με βαριές εκφράσεις Facebook Twitter
0

Στα ύψη έφτασε πριν λίγη ώρα το θερμόμετρο στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει «ανθρωπάκια» τους βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα ψηφίσουν «και με τα δυο χεριά» αυτά που κατέκριναν από τις πλατείες των αγανακτισμένων.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «φαρισαίους και υποκριτές» τον Παύλο Πολάκη και τον Πάνο Καμμένο, επειδή, όπως υποστήριξε, το βράδυ που κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή οι δύο υπουργοί διασκέδαζαν στο σπίτι του κ. Καμμένου, συνοδεία γνωστού τραγουδιστή.

Με τη σειρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς στον αντιπρόεδρο της ΝΔ επαναφέροντας παράλληλα τις καταγγελίες του για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ανταπαντώντας, ο κ Γεωργιάδης είπε ότι «το να λες ναι σε όλα η κοινωνία καταλαβαίνει ότι είσαι πολλά βαρύς και κότα».

Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο Μάκης Βορίδης ζητώντας σε αυστηρό ύφος από τον υπουργό να ανακαλέσει την εμπλοκή του ονόματός του σε καταγγελίες για θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας γιατί διαφορετικά θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει εκδοθεί απόφαση που με αποζημιώνει. Σας δίνω τώρα την ευκαιρία. Εγώ προσωπικές αναφορές δεν κάνω. Θα θεωρήσω αν ανακαλέσετε ότι είστε εσφαλμένα πληροφορημένος. Αν όχι θα θεωρήσω ότι επιμένετε σε αναλήθεια αν και γνωρίζεται την αλήθεια» είπε ο κ. Βορίδης με τον κ. Πολάκη να ανακαλεί.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ