Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
(Φωτογραφία αρχείου) Nikos Libertas / SOOC
0

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στις 8:30 το βράδι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50. Ομάδα κουκουλοφόρων που εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέταξαν 4 βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων οι οποίες εξερράγησαν απέξω χωρίς να προκληθούν ζημιές. Οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας χωρίς να συλληφθεί κανείς.

 

Την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, έμπαινε στα γραφεία ο βουλευτής Γ. Αρβανιτίδης ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

 

Με αφορμή την σημερινή επίθεση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία. O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν το πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM