ΝΔ: Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στη χώρα

ΝΔ: Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στη χώρα Facebook Twitter
Τα γραφεία του ΔΝΤ μετά την έκρηξη του μηχανισμού στο δέμα που εμφάνιζε ως αποστολέα τον Βασίλη Κικίλια
0

«Το δεύτερο κρούσμα αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα αναδεικνύει το πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας, καθώς και μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα για τη χώρα» τονίζει η ΝΔ επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για το δέμα εκρηκτικών που εστάλη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, με όνομα αποστολέα τον Βασίλη Κικίλια.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει πως επιβάλλεται να αποδοθούν ευθύνες για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε άλλη πιθανή τρομοκρατική πράξη. «Σε όσους εμπνεύστηκαν να βάλουν ως αποστολείς στα δύο πακέτα - βόμβες τα ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τους λέμε: Η επιχείρηση στοχοποίησης της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Νωρίτερα υπήρξε μια ακόμη ανακοίνωση με αφορμή το πρώτο συμβάν που σημειώθηκε χθες  με το δέμα που είχε παραλήπτη τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και εμφάνιζε ως αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η καταδίκη κάθε τρομοκρατικής πράξης είναι για τη Νέα Δημοκρατία αυτονόητη και κατηγορηματική.Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το πώς ένας φάκελος με εκρηκτικά πέρασε τις διαδικασίες ανίχνευσης και ελέγχου για να καταλήξει στο γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών.Είναι ανάγκη να υπάρξει άμεσα εξονυχιστική έρευνα για τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα μας και να αποδοθούν ευθύνες», αναφέρει η ΝΔ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM