ΤΩΡΑ

ΝΔ: Η σιωπή τoυ Μαξίμου κάνει τη μαρτυρία Βαρουφάκη τη μόνη αλήθεια

ΝΔ: Η σιωπή τoυ Μαξίμου κάνει τη μαρτυρία Βαρουφάκη τη μόνη αλήθεια Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος με δήλωσή του σημειώνει ότι συμπληρώνονται σήμερα τρία 24ωρα σιωπής από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στον ΣΚΑΪ.
"Η μαρτυρία-ομολογία του κ. Βαρουφάκη μένει αναπάντητη. Έτσι, με τη συνεχιζόμενη σιωπή του, το Μέγαρο Μαξίμου την καθιστά τη μόνη αλήθεια", τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

Υπενθυμίζεται πως το μόνο σχόλιο που έγινε από το Μαξίμου και αυτό μέσω διαρροών, ανέφερε: «Η αξιοπιστία των επιλογών Βαρουφάκη στη διαπραγμάτευση έχει κριθεί σε όλα τα επίπεδα. Οι εκλογές έγιναν με γνωστή τη συμφωνία που κάναμε. Οι πολίτες ενέκριναν το δρόμο που ακολουθήσαμε».

1

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Εδω θσ συμφωνήσω με την ΝΔ. Γιατί έστειλαν τον Βαρουφάκη; αφού μόνο αυτός μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Ολοι το ξέρουν και όλοι συνεχίζουν τις επιθέσεις στο πρόσωπό του μην μπορώντας να βρούν λάθος στην λογική του. Μήπως κατέβηκε ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί γιατί θέλει πιο γρήγορες μεταρρυθμίσεις: Μήπως τα μπλόκα των αγροτών είναι υπερ του μνημονίου; Ολοι θέλουν επιστροφή στην εποχή Βαρουφάκη, χωρίς μνημόνιο και με καθαρές διαχωριστικές γραμμές.