ΝΔ: Το βίντεο με την έναρξη της φονικής πυρκαγιά αποκαλύπτει τα ασύστολα κυβερνητικά ψεύδη

ΝΔ: Το βίντεο με την έναρξη της φονικής πυρκαγιά αποκαλύπτει τα ασύστολα κυβερνητικά ψεύδη Facebook Twitter
1

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς.

Η Πειραιώς κατηγόρησε το Μαξίμου πως είπε ψέματα για τα αίτια της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι.


«Το βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα η "Καθημερινή" αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είπε ασύστολα ψέματα ακόμη και για την εθνική τραγωδία. Το οπτικό υλικό επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρξε κανένα σχέδιο οργανωμένου εμπρησμού, όπως υποστήριξε στη διαβόητη συνέντευξη Τύπου ο κ. Τζανακόπουλος. Πόσο μάλλον αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, όπως έχουν υπαινιχθεί οι κ. Τσίπρας και Σκουρλέτης. Το βίντεο επιβεβαιώνει ακόμη, ότι υπήρχε χρόνος έγκαιρης παρέμβασης της Πυροσβεστικής που δεν αξιοποιήθηκε» τόνισε σε δήλωσή του το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσθέτοντας πως τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, είναι αμείλικτα.

«Γιατί καθυστέρησαν να φτάσουν τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα και να προλάβουν τη φωτιά πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις; Τι ώρα πέταξαν τα πρώτα εναέρια μέσα στην περιοχή; Και κυρίως: Γιατί δεν δόθηκε ποτέ εντολή εκκένωσης στο Μάτι για να μην θρηνήσουμε 96 συμπολίτες μας» ρωτά η ΝΔ ζητώντας από την κυβέρνηση αντί να στήνει επικοινωνιακές παραστάσεις, «να δώσει επιτέλους συγκεκριμένες απαντήσεις. Το οφείλει όχι μόνον στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας, αλλά και σε όλους τους πολίτες που απαιτούν οι ευθύνες να εντοπιστούν και κυρίως να αποδοθούν» λέει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια