Μπούκουρας-Αλεξόπουλος ψήφισαν Σταύρο Δήμα

Μπούκουρας-Αλεξόπουλος ψήφισαν Σταύρο Δήμα Facebook Twitter
5

Υπέρ του Σταύρου Δήμα ψήφισαν πριν από λίγο οι δύο πρώην βουλευτές της Χ.Α. και νυν ανεξάρτητοι Χ. Αλεξόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε.

Ο Αλεξόπουλος είχε πριν από λίγο δηλώσει όταν ρωτήθηκε για το τι θα ψηφίσει ότι θα μιλήσει την ώρα της ψηφοφορίας.

Την ώρα που ψήφιζαν οι συγκεκριμένοι ακουγόταν έντονος θόρυβος από τα έδρανα της Χ.Α. και όχι μόνο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το να ψηφίζει ένας χρυσαυγίτης υπέρ του κ. Δήμα, θεωρείται ως αβάντα προς την κυβέρνηση. Το να δηλώνει παρών μήπως επομένως είναι αβάντα προς την αντιπολίτευση; Και γιατί είναι κατακριτέα η αβάντα στην Κυβέρνηση των ''κακών'' χρυσαυγιτών και όχι προς την αντιπολίτευση; στην τελευταία περίπτωση είναι ''καλοί'' μήπως;