Μπιρμπίλη τέλος από τον ΟΟΣΑ

Μπιρμπίλη τέλος από τον ΟΟΣΑ Facebook Twitter
7

Τέλος για τη θητεία της Τίνας Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ καθώς με κυβερνηιτκή απόφαση τοποθετείται στη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου στον Οργανισμό ο Γεώργιος-Στυλιανός Πρεβελάκης. Ο κ. Πρεβελάκης είναι επιφανής επιστήμονας, καθηγητής  της Σχολής Γεωγραφίας και Χωροταξίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας, μελετητής σε πολεοδομικά και αρχιτεκτονικά έργα και επιστημονικός συνεργάτης υπουργείου. Έχει διατελέσει καθηγητής στην Έδρα Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Πανεπιστήμιο Tufts, εντεταλμένος διδασκαλίας στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Αναπτύξεως Παντείου Πανεπιστημίου, επισκέπτης Καθηγητής, Σχολή Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, εντεταλμένος διδασκαλίας στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού (Institut d΄études politiques de Paris), ερευνητής στη Σχολή Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, ερευνητής στο London School of Economics και εντεταλμένος διδασκαλίας στη Σχολή Ανατολικών Γλωσσών στο Παρίσι (INALCO).

Έχει διατελέσει επίσης Πρόεδρος της ένωσης International Urban Fellows Association (Johns Hopkins University), Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Ιδρύματος (Fondation hellénique, Cité universitaire internationale de Paris), Γενικός Επίτροπος της Ελλάδας στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (Παρίσι) και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής και Πολιτισμικής Γεωγραφίας της Διεθνούς Ένωσης Πολιτικών Επιστημών.

Η Τίνα Μπιρμπίλη είχε τοποθετηθεί Μόνιμος Αντιπρόσωπος στον ΟΟΣΑ με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, μετά την απομάκρυνση της από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ο κύριος Πρεβελάκης με το εξαιρετικό βιογραφικό αντικαθιστα την κα Μπιρμπίλη με το ανύπαρκτο αλλά επιστήθια φίλη του Γιώργου Παπανδρέου και τοποθετημένη από αυτόν,αμέσως μετα το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Είναι πια όλα τόσο προκλητικά ,όταν παιδάκια λιποθυμούν από την πεινα.
Γιατί εσύ έχεις διαβάσει το βιογραφικό της ή κάτι να χαμε να λέγαμε; Τώρα θα σταματήσουν τα παιδάκια να λιποθυμούν; Δεν ήξερα ότι η Μπιρμπίλη προκαλούσε λιποθυμίες.
Ναι αγαπητή, προκαλούσε. Τοποθετήθηκε σε μια θέση για τους κλασσικούς κομματικούς λόγους και όχι λόγω των πραγματικών δυνατοτήτων/προσόντων της. Σπατάλη χρημάτων για άλλη μια φορά. Χρημάτων που πάνε χαμένα και θα ήταν καλύτερα να ταΐζουν παιδάκια.
Όταν λέτε προκαλούσε τι ακριβώς εννοείτε; Επίσης όταν λέτε ότι τοποθτήθηκε στη θέση για τους κλασσικούς κομματικούς λόγους, εννοείτε ότι ο αντικαταστάτης της δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις; Κάτι ακόμα, τα λεφτά που θα παίρνει αυτός δεν θα είναι σπατάλη; Τα παϊδάκια ασχολίαστα...γιατί είναι εκτός θέματος εκτός αν θυμηθήκατε τον Καραμανλή και τα αναφέρατε.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ