Μητσοτάκης: Τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα σε ισχύ τα νέα μέτρα

Μητσοτάκης: Τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα σε ισχύ τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα θα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα, που ανακοίνωσε στο διάγγελμά του χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως διευκρίνισε σήμερα κατά την επίσκεψή του στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Είχα την ευκαιρία όπως είδατε χθες, να κάνω μια σειρά από πρόσθετες εξαγγελίες για την πολιτική την οποία θα ακολουθήσουμε από δω και στο εξής, τουλάχιστον μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων».

Συνέχισε δε, λέγοντας στην ΠτΔ ότι είναι πολύ σημαντικό να εκπέμπεται ένας ενιαίος λόγος και ένα ενιαίο μήνυμα από πλευράς Κυβέρνησης, καθώς οι πολίτες είναι δικαιολογημένα ανήσυχοι.

Αναφερόμενος στο κεντρικό μήνυμα του διαγγέλματός του, επισήμανε ότι «πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, διότι αυτοί κινδυνεύουν περισσότερο, να πείσουμε αυτούς οι οποίοι ακόμη δεν έχουν πειστεί να κάνουν την πρώτη δόση, και να ενθαρρύνουμε, διότι εκεί εκ των πραγμάτων η προσπάθεια είναι πιο εύκολη, αυτούς οι οποίοι έχουν κάνει τις δύο πρώτες δόσεις, να κάνουν την αναμνηστική 3η δόση».

Εξήγησε δε ότι αυτός ήταν ο λόγος που η κυβέρνηση προσδιόρισε στο επτάμηνο τη λήξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού. 

Προσωπική εκτίμηση του ίδιου, όπως είπε, είναι ότι όσοι έχουν κάνει την 1η και τη 2η δόση, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ενθάρρυνση για να κάνουν την 3η δόση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε στην ΠτΔ ακόμα ότι σκοπός των πρόσθετων περιορισμών, που ανακοίνωσε, και αφορούν στους ανεμβολίαστους πολίτες είναι η ενθάρρυνση να εμβολιαστούν.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ