Μητσοτάκης: Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το πρωί - Αποφύγετε τις μετακινήσεις

Μητσοτάκης: Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το πρωί - Αποφύγετε τις μετακινήσεις Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία. 

Τη σύσκεψη απασχόλησαν ιδιαίτερα, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, στο οδικό δίκτυο και στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

«Είναι απολύτως σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι εδώ πέρα στην Αττική, με ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο το οποίο φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί», προειδοποίησε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως τα φαινόμενα, εκτός από Αττική και Εύβοια, θα επηρεάσουν μέχρι αύριο το απόγευμα και την Κρήτη.

Όπως είπε οι αρχές συστήνουν μεγάλη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις και συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφεύγονται όλες οι περιττές μετακινήσεις.

«Ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο δυνατόν για να κρατήσει τους δρόμους ανοικτούς. Και βέβαια η μεγάλη μας έγνοια είναι η ηλεκτροδότηση όπου γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, ειδικά στην Αττική. Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε το καλύτερο δυνατό, θα έχετε στη συνέχεια και αναλυτική ενημέρωση για το τι αυτή τη στιγμή συμβαίνει και που υπάρχουν οι βλάβες».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα των εμβολιασμών λέγοντας πως το υπουργείο υγείας θα καλύψει τα χαμένα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν, «ειδικά αυτά τα οποία αφορούν τη δεύτερη δόση». «Επίσης, όπως κάνουμε πάντα, θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε τα εμβόλια τα οποία έμειναν αδιάθετα μέσω του συστήματος που διαθέτουμε έτσι ώστε να μην πάει καμία δόση χαμένη»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM