Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: «Η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου»

Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: «Η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου» Facebook Twitter
0

Την «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου καταδίκασε από την Ελευσίνα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε «η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη ΝΔ».

Όπως είπε «οι μεγάλες διαφορές της ΝΔ με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που φεύγει στις 7 Ιουλίου, αποτυπώνονται στο κοινωνικό πεδίο».

Στο τρίπτυχο ισχυρή ανάπτυξη για τη χώρα, ευκαιρίες προκοπής για όλους και κανείς πολίτης απροστάτευτος, αναφέρεται αυτή την ώρα σε ομιλία του στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως λέει ο πρόεδρος της ΝΔ αυτά «είναι η δική μας απάντηση για την αναγέννηση της μεσαίας τάξης».

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ και στα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τονίζοντας τον λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος, που όπως είπε έχει μπει στο στόχαστρο της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διαστρεβλώνει, δημιουργεί φόβο, χρησιμοποιεί φρασεολογία άκρως αποκρουστική, όταν ο κ.Τσίπρας λέει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα. Η πιο προκλητική διαστρέβλωση είναι για το επταήμερο. Μιλήσαμε για τη δυνατότητα επταήμερης λειτουργίας των επιχειρήσεων, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας των εργαζομένων. Υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις.

Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Και αναγκάζονται να το κάνουν αυτό. Αυτοί κατήργησαν το ΕΚΑΣ. Αυτή η κυβέρνηση υποβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στα δημόσια νοσοκομεία, με την κακοδιοίκηση. Εμείς θέλουμε μία οργανωμένη και αποτελεσματική δημόσια Υγεία, με έμφαση στην πρόληψη, στο αποτελεσματικό μανατζμεντ των δημόσιων δομών, που να σέβεται τα χρήματά σας».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM