Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: «Η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου»

Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: «Η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου» Facebook Twitter
0

Την «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου καταδίκασε από την Ελευσίνα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε «η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη ΝΔ».

Όπως είπε «οι μεγάλες διαφορές της ΝΔ με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που φεύγει στις 7 Ιουλίου, αποτυπώνονται στο κοινωνικό πεδίο».

Στο τρίπτυχο ισχυρή ανάπτυξη για τη χώρα, ευκαιρίες προκοπής για όλους και κανείς πολίτης απροστάτευτος, αναφέρεται αυτή την ώρα σε ομιλία του στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως λέει ο πρόεδρος της ΝΔ αυτά «είναι η δική μας απάντηση για την αναγέννηση της μεσαίας τάξης».

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ και στα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τονίζοντας τον λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος, που όπως είπε έχει μπει στο στόχαστρο της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διαστρεβλώνει, δημιουργεί φόβο, χρησιμοποιεί φρασεολογία άκρως αποκρουστική, όταν ο κ.Τσίπρας λέει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα. Η πιο προκλητική διαστρέβλωση είναι για το επταήμερο. Μιλήσαμε για τη δυνατότητα επταήμερης λειτουργίας των επιχειρήσεων, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας των εργαζομένων. Υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις.

Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Και αναγκάζονται να το κάνουν αυτό. Αυτοί κατήργησαν το ΕΚΑΣ. Αυτή η κυβέρνηση υποβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στα δημόσια νοσοκομεία, με την κακοδιοίκηση. Εμείς θέλουμε μία οργανωμένη και αποτελεσματική δημόσια Υγεία, με έμφαση στην πρόληψη, στο αποτελεσματικό μανατζμεντ των δημόσιων δομών, που να σέβεται τα χρήματά σας».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM