Μητσοτάκης: Ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και η κυβέρνηση να κάνει τα αντίθετα

Μητσοτάκης: Ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και η κυβέρνηση να κάνει τα αντίθετα Facebook Twitter
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων της πόλης, ενόψει της 82ης ΔΕΘ, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο LAZART.
0

«Είναι ορατός ο κίνδυνος για την επένδυση στις Σκουριές της Χαλκιδικής», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και χαρακτήρισε «ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και η κυβέρνηση να κάνει τα ακριβώς αντίθετα», στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους από τα σωματεία εργαζομένων στην εταιρία "Ελληνικός Χρυσός".

«Είναι ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και στην πράξη η κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και έκρουσε των κώδωνα κινδύνου για την επένδυση λέγοντας: «Ο κίνδυνος για την επένδυση είναι ορατός. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας. Και ενώ το μέλημά μας θα έπρεπε να είναι οι δουλειές για τη αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, η κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στις 16 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επένδυση, τόνισε ότι το κόμμα του θα προστατέψει το κράτος δικαίου, θα συνεχίσει να αναδεικνύει το θέμα και σημείωσε: «Η ΝΔ πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να προχωρήσει μια παραγωγική επένδυση σημαντική για τον τόπο, για την τοπική κοινωνία, για την ελληνική οικονομία».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ