ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Μειμαράκης στο Bloomberg: Ο Τσίπρας είναι το χαϊδεμένο παιδί της Ευρώπης

Μειμαράκης στο Bloomberg: Ο Τσίπρας είναι το χαϊδεμένο παιδί της Ευρώπης Facebook Twitter
0

«Χαϊδεμένο παιδί της Ευρώπης» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μειμαράκης, σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Bloomberg.

«Ο Τσίπρας είναι το “χαϊδεμένο παιδί” (pampered kid), αφότου πήγε “κλαίγοντας” να ζητήσει διάσωση», είπε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. σημειώνοντας ότι «είναι άλλο πράγμα να είναι κάποιος ένα καλό παιδί, και άλλο να είναι ο ηγέτης μίας χώρας».

Τόνισε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας χρωστά μια εξήγηση επειδή βάζει τη χώρα σε περιπέτεια δημιουργώντας αβεβαιότητα την πιο κρίσιμη στιγμή για την εφαρμογή του προγράμματος. Όπως λέει δεν υπήρχε ανάγκη να πάει η χώρα σε εκλογές.

 «Είναι καταστροφικό να κάνουμε εκλογές κάθε έξι μήνες», σημειώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι για αυτόν προέχει να σχηματιστεί αξιόπιστη κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές και για αυτό θα βάλει στην άκρη κάθε ηγετικό αιτημα. «Εχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όταν είναι για το καλό της χώρας και τη διασφάλιση της θέσης στην ευρωζώνη, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε», επισήμανε.

 «Ο Τσίπρας μας αποκάλεσε δολοφόνους της κοινωνίας, προδότες. Χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις εναντίον μας. Παρ’ όλα αυτά, τον στηρίξαμε, όταν κινδύνευε η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας», είπε ο κ. Μειμαράκης

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ