Κυριάκος Μητσοτάκης: Κλείσαμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας

Κυριακος Μητσοτακης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε στελέχη και υποστηρικτές της «γαλάζιας» παράταξης, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία στην Πειραιώς. 

Μετά τις πρώτες δηλώσεις που έκανε έπειτα από τη νίκη της ΝΔ και την εξασφάλιση της αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε έξω από τα γραφεία του κόμματος και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους. 

«Ο λαός μας εμπιστεύτηκε για δεύτερη φορά με μία άνετη πλειοψηφία και μας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε τολμηρά μπροστά και να βαδίσουμε στον δρόμο της προόδου και της κοινωνικής συνοχής», υπογράμμισε. 

Κυριακος Μητσοτακης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
Κυριακος Μητσοτακης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

«Για πρώτη φορά, η ΝΔ καταφέρνει μέσα σε μια 4ετία, ούσα κυβέρνηση, να αυξήσει τα ποσοστά της, να κερδίσει περισσότερους φίλους, αλλά κυρίως αυτό το οποίο πετύχαμε είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας που άνοιξε πριν από μία δεκαετία», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Η ΝΔ είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Έχουμε τον ίδιο αριθμό βουλευτών που είχαμε το 2019, μόνο που τώρα η διαφορά με τον βασικό αντίπαλο είναι 24 μονάδες ενώ τότε ήταν 8», συμπλήρωσε, αλλά υπογράμμισε πως αυτή η πολιτική κυριαρχία «δεν είναι συνταγή αλαζονείας», ούτε λευκή επιταγή. 

Κυριακος Μητσοτακης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
Κυριακος Μητσοτακης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
Κυριακος Μητσοτακης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

«Να είμαστε προσγειωμένοι, οι πολίτες έχουν πολλά προβλήματα και απαιτούν από εμάς να τα λύσουμε. Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και εκφράζω τις προσδοκίες και όσων δεν μας στήριξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έξω από τα γραφεία της ΝΔ έγινε σε πανηγυρικό κλίμα και έκλεισε με τη ρίψη πυροτεχνημάτων κάτι που σχολίασε ότι ήταν «έκπληξη και για μένα». «Από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά, για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μπροστά», κατέληξε. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM