Κουβέλης: Οι εκλογές θα είναι λυτρωτικές

Κουβέλης: Οι εκλογές θα είναι λυτρωτικές Facebook Twitter
3

Λυτρωτικές για την κοινωνία, χαρακτηρίζει ο Φώτης Κουβέλης τυχόν πρόωρες εκλογές, ξεκαθαρίζοντας έτσι και τη θέση του στις επικείμενες ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

«Κατά την πορεία των πραγμάτων δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας», εκτίμησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, στον ΣΚΑΪ, ενώ επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Θέλουμε να πορευτεί η χώρα σε εκλογές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι οι εθνικές κάλπες «θα λειτουργήσουν λυτρωτικά για την κοινωνία», καθώς όπως είπε, «είναι αρνητικό να πορεύεται η χώρα και με αυτή την πόλωση».

Επίσης χαρακτήρισε απαράδεκτες τις παρεμβάσεις των Ευρωπάιων και τόνισε ότι «το εμφυλιοπολεμικό κλίμα δεν εξυπηρετεί την ίδια τη χώρα».

Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε απαράδεκτη και την προχθεσινή παρέμβαση του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τελικά αυτός ο Κουβέλης είναι τραγελαφικός. Την μία δίνει έμμεσο σήμα στους βουλευτές του να ψηφίσουν πρόεδρο αλλά μετά γυρνάει και λέει ότι και οι εκλογές καλές είναι. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει...
Πολύ σωστά τα λέει ο σύντροφος Κουβέλης που πάντα εκτιμούσαμε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σκέψη και τον πολιτικό του πολιτισμό. Πάντα.Η δε παρέμβαση Στουρνάρα απαράδεκτη, όσο και η μη παρέμβαση Προβόπουλου στο παρελθόν.