Κόπηκαν 4 κόμματα από τον Άρειο Πάγο

Κόπηκαν 4 κόμματα από τον Άρειο Πάγο Facebook Twitter
0

Συνολικά 32 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και μεμονωμένοι υποψήφιοι θα πάρουν μέρος στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, αφού πήραν το πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο. Κόπηκαν 4 κόμματα :

    1) Εθνική Ελπίδα,

    2) Π.Α.Μ.Ε. στο Γ.Ε.Σ.Ε.ΕΠ.,

    3) Φίλοι του Ανθρώπου και

    4) Δημοβούλιο Πολιτών - (Άμεση) Δημοκρατία στην Πράξη.

Για το κόμμα των «Τυραννοκτόνων» το Ανώτατο δικαστήριο έχει ενστάσεις ως προς τον τίτλο του καθώς θεωρεί ότι «καταδεικνύει πρόθεση αξιόποινης πράξης». Επιτρέπει να συμμετάσχει στις εκλογές ως μεμονωμένος υποψήφιος του κόμματος στη Β’ Άθηνών, ο Αθανάσιος Δασκαλόπουλος. Το όνομα που κόπηκε προέρχεται από το (Τύραννος + κτείνω), σκοτώνω δηλαδή τυραννικούς ηγέτες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM