Κόντρα για τη γιόγκα ανάμεσα στον Άδωνη και τη Ραχήλ

Κόντρα για τη γιόγκα ανάμεσα στον Άδωνη και τη Ραχήλ Facebook Twitter
SOOC
4

Κόντρα Ραχήλ Μακρή και Αδώνιδος Γεωργιάδη προέκυψε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα κ. Χαράλαμπο Αθανασίου για τη σειρά με την οποία θα έπαιρναν το λόγο τα μέλη της Επιτροπής.

Η παρέμβαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος είπε: “Πρόεδρε να της το εξηγήσετε στα γιαπωνέζικα”, αναφερόμενος έμμεσα στο πρόσφατο ταξίδι της Μακρή στην Ιαπωνία.. Η Ραχήλ Μακρή αντέδρασε αμέσως, λέγοντας: “Εσύ να πας να κάνει γιόγκα με τη σύζυγο σου” ενώ ο κ. Γεωργιάδης απάντησε λέγοντας: “Εγώ τη γιόγκα την πληρώνω από τη τσέπη μου και όχι όπως εσύ πας ταξίδια στην Ιαπωνία με τα λεφτά του ελληνικού λαού”.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM