ΚΙΝΑΛ για επεισόδια στη Μόρια: Απαιτείται άμεση αποσυμφόρηση των νησιών

ΚΙΝΑΛ για επεισόδια στη Μόρια: Απαιτείται άμεση αποσυμφόρηση των νησιών Facebook Twitter
1

«Τα σημερινά επεισόδια στη Μόρια αλλά και τα χτεσινά στη ΒΙΑΛ της Χίου οφείλουν να κινητοποιήσουν την κυβέρνηση για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο προσφυγικό. 

Στην ανακοίνωση του τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος τονίζεται πως «απαιτείται η δραστική αποσυμφόρηση των νησιών και δεν πρέπει να περιμένει. Με προτεραιότητα τους ασυνόδευτους ανήλικους και τις οικογένειες με ανήλικα παιδιά. Για να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές και η κοινωνική συνοχή».

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι «η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά είναι αβίωτη για κατοίκους, πρόσφυγες και εργαζόμενους στα Κέντρα Υποδοχής. Οι "θετικές εντυπώσεις" που αποκόμισε ο αρμόδιος υπουργός στη Μόρια πριν λίγο καιρό ακούγονται πλέον ως κακόγουστο αστείο».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια