Κικίλιας: Αν ήμουν ο Τσίπρας, δεν θα πήγαινα στη ΔΕΘ

Κικίλιας: Αν ήμουν ο Τσίπρας, δεν θα πήγαινα στη ΔΕΘ Facebook Twitter
1

«Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας, δεν θα πήγαινα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας πως οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα από έναν πρωθυπουργό ο οποίος δεν έχει τηρήσει ούτε μια λέξη απ' όσα έχει υποσχεθεί.


Στον αντίποδα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ λέει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες εξαγγελίες που θα εστιάζουν στην πάση θυσία μείωση της φορολογίας και στην προσέλκυση επενδύσεων.


Σχετικά με την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα ο κ. Κικίλιας αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε στις γαλλικές εκλογές τον κ. Μελανσόν, δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν ξέρει να αξιοποιήσει κανένα "δώρο" από όπου και αν προέρχεται. Το μόνο που ξέρει, είναι να υπερφορολογεί αγρίως τους Έλληνες και να τους σερβίρει συνεχώς νέα μέτρα. Για να δει ξανά η χώρα φως στο τούνελ, βασική προϋπόθεση είναι να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση».


Παράλληλα, για τα εργασιακά λέει για την αρμόδια υπουργό κα Αχτσιόγλου ότι είναι μια συμπαθής και νέα πολιτικός που ενδεχομένως να έχει «ιδρυματιστεί» από τα νέα της καθήκοντα. «Ας συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ηλικίας της, με τα παιδιά της γενιάς που μεταναστεύουν για μια καλύτερη ζωή, για να αντιληφθεί πως στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν ευημερούν ούτε οι αριθμοί, ούτε οι άνθρωποι», προσθέτει ο κ. Κικίλιας ενώ με αφορμή άλλη ερώτηση χαρακτηρίζει τουλάχιστον υποκριτικό «ο πρωθυπουργος να επισκέπτεται επιχειρήσεις που κυριολεκτικά έχει τσακίσει με την φορομπηχτική πολιτική του».


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί επίσης χαρακτηριστικά την κυβέρνηση ότι έχει κάνει business plan την πολιτική απάτη, ενώ σε ο,τι αφορά τη ΝΔ και το μήνυμα μετά το κόψιμο του γιου του Γιάννη Τραγάκη, λέει ότι το θέμα δεν ήταν προσωπικό αλλά «κανένας δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και την αρμοδίων οργάνων του κόμματος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM