Κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών η Χρυσή Αυγή

Κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών η Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
4

Κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών τάχθηκε χθες στη βουλή η Χ.Α., προτείνοντας διά στόματος Γ. Γερμενή να τους δοθούν επιπλέον κίνητρα εφόσον έχουν ελληνική σημαία για να προσλάβουν ελληνικά πληρώματα.

Η φορολόγηση των εφοπλιστών στην οποία αντιδρά η Χ.Α. προβλέπεται με βάση το τονάζ του πλοίου και βάσει των υπολογισμών του οικονομικού επιτελείου, αναμένεται να αποφέρει στα δημόσια ταμεία 80 εκατομμύρια ευρώ.

 «Η πρότασή σας για επιδότηση των εφοπλιστών θα έπρεπε να σοκάρει τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων», απάντησε στους βουλευτές της Χ.Α. ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και συμπλήρωσε: «Ο ακτιβισμός σας φτάνει έως εκεί που σας επιτρέπουν τα αφεντικά σας».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι φυσικό για τους Χρυσαυγίτες να μη θέλουν τη φορολόγηση των εφοπλιστών. Δεν δαγκώνεις χέρια που σε ταϊζουν. Είναι προτιμώτερο να (ξανά)φορολογούνται οι φτωχοί.
Κατα τα αλλα " Λαικος Συνδεσμος ". Εμπρος σηκωθειτε να βγουμε στους δρομους με Ρολεξ στα χερια, με γουνες στους ωμους. Για αλλους τα ελεγε ο Χαρρυ Κλυν και απο αλλου του βγηκανε. Μηπως ορισμενοι λαικιστες καπου ταυτιζονται, η κανω λαθος;
απίστευτο! ποιος το περίμενε! Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν είναι πραγματικοί πατριώτες και απλά εκμεταλεύονται περιστάσεις.μα δεν είναι τίποτα ιερό πια;