Κασσελάκης ευχαριστεί Ηλιόπουλο αγνοώντας την προτροπή για τη βουλευτική έδρα

Κασσελάκης ευχαριστεί Ηλιόπουλο αγνοώντας την προτροπή για τη βουλευτική έδρα Facebook Twitter
Στέφανος Κασσελάκης-Όθων Ηλιόπουλος/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του εξέφρασε την εκτίμησή του για τον παραιτηθέντα Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο,  κόσμησε τόσο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας όσο και το ελληνικό Κοινοβούλιο.

 Αναγνώρισε την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει επικεφαλής ως σύμβολο αριστείας και τόνισε τη σημασία της ενασχόλησης τέτοιων προσωπικοτήτων με την πολιτική. Δεν έδωσε κάποια απάντηση σχετικά με το αν θα πάρει την έδρα του στη Βουλή. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 

«Ο Όθων Ηλιόπουλος κόσμησε όχι μόνο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το ελληνικό Κοινοβούλιο. Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον τέως Πρόεδρο για την πραγματική αριστεία που επιθυμούσε να πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τιμή για την πολιτική ζωή του τόπου η ενασχόληση τέτοιων προσωπικοτήτων με την πολιτική. Και εύχομαι ειλικρινά να του επέτρεπαν οι ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις την ολοκλήρωση της θητείας του.

Προσωπικά, τον ευχαριστώ για την προσφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινοβουλευτική μας ομάδα, για τη φωνή που έδωσε στους απόδημους στο κοινοβούλιο, για την αληθινή συντροφικότητα και το ήθος του. Θα είναι πάντα πολύτιμος συνομιλητής και συνεργάτης για μένα».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM