Καμμένος μετά την κατάθεση στον εισαγγελέα: Επιχειρούν να συγκαλύψουν

Καμμένος μετά την κατάθεση στον εισαγγελέα: Επιχειρούν να συγκαλύψουν Facebook Twitter
1

Απόπειρα συγκάλυψης της καταγγελλόμενης ως υπόθεσης δωροδοκίας του Γιώργου Αποστολόπουλου στον Π. Χαικάλη  κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος κατέθεσε τελικά νωρίτερα στον εισαγγελέα, παρότι είχε πει ότι θα κατέθετε αύριο Δευτέρα. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ισχυρίστηκε ότι είχε επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα και του είχε ζητήσει να καταθέσει τη Δευτέρα και όχι σήμερα επειδή «ερχόταν ο γιός μου από την Αμερική και ήθελα να τον παραλάβω». Όπως είπε, ο εισαγγελέας συμφώνησε αλλά αργότερα εξέφρασε τη δυσφορία του στους δημοσιογράφους. «Αλλα λέει σε εμένα, άλλα λέει σε εσάς», είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος και κατά την είσοδο του στην εισαγγελία αλλά και κατά την έξοδο του μίλησε για απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης και για καθυστερήσεις. Βγαίνοντας μάλιστα είπε ότι αυτό που τον ρώτησε ο εισαγγελέας είναι «τι σχέση έχει ο Αποστολόπουλος με τους ΑΝΕΛ» και «τι σχέση έχει ο Αποστολόπουλος με εμένα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ακουσα τα οσα αναφερει ο κ.Καμμενος στους δημοσιογραφους στο παραπανω,σημερινο, φιλμακι.Ολα οσα λεει αναφερει οτι του τα ειπαν συγκεκριμενα και γνωστοτατα ατομα(Παναγιωτοπουλος,Σταθης,Κικιλιας).Δυο απο αυτα που ειπε με εκπλησσουν .Εαν ,φυσικα,ειναι αληθη.Το πρωτο ολιγον,το δευτερο παρα πολυ.Πρωτον,το οτι ενω ειχε συμφωνηθει με τον κ.Παναγιωτοπουλο να καταθεσει ο ιδιος την Δευτερα,υποχρεωθηκε να παει σημερα λογω του οτι ο Προισταμενος της Εισαγγελιας Εφετων κ.Ντογιακος( υπαρχουν πολλες αναφορες γι'αυτον στο διδικτυο)απειλουσε να "κλεισει" την υποθεση σημερα.Δευτερον,οτι το οληρες "πρωτογενες υλικο" καταγραφων,το οποιο και παρεδοθη στον εισαγγελεα προ δεκαπενθημερου,το εχει κλειδωμενο στο χρηματοκιβωτιο του ο κ.Ντογιακος,ο οποιος δεν το απεστειλε ποτε στην ειδικη υπηρεσια της Γενικης Ασφαλειας προκειμρνου να πιστοποιηθει η γνησιοτητα του και να καταγραφουν ολα τα εις αυτο διαλαμβανομενα.Αυτο ειδικα,το δευτερο,το να διεξαγεται εισαγγελικη ερευνα και το βασικο πειστηριο της γνησιοτητας ,η μη,καταγελιων για διαπραξη αδικηματος κακουργηματικης μορφης, να μην εχει αποσταλει για ελεγχο γνησιοτητας,ειναι αδιανοητο.Βασει ποιου στοιχειου,δηλαδη,θα αποφασισει ο εισαγγελεας κος Παναγιωτοπουλος εαν ευσταθουν η οχι οι καταγγελιες ,αφου οι καταθεσεις των δυο μερων ειναι φυσικο να "αντικρουονται"μεταξυ τους ; Βασει "Θειας επιφοιτησεως" ;Τελικα,οπως λενε και οι Αγγλοσαξωνες,οσο περνουν οι ημερες "The plot thickens".