Καμμένος κατά Κοτζιά: Ο ολετήρας έστησε εγκληματική οργάνωση με στελέχη του ΥΠΕΞ

Καμμένος κατά Κοτζιά: Ο ολετήρας έστησε εγκληματική οργάνωση με στελέχη του ΥΠΕΞ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

«Ολετήρα» αποκαλεί μέσω Twitter, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος τον Νίκο Κοτζιά και προαναγγέλλοντας πως θα αποκαλύψει «συγκλονιστικά» στοιχεία εναντίον του.

Μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκαλεί τον Νίκο Κοτζιά «ολετήρα» κατηγορώντας τον ότι «έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση», ενώ τονίζει πως πρόκειται να αποκαλύψει στοιχεία για τις καταγγελίες του αυτές.

Επισημαίνει μάλιστα πως οι αποκαλύψεις που πρόκειται να κάνει την Παρασκευή δεν θα είναι παρά η αρχή, καθώς πρόκειται να «καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας», καταγγέλλοντας έτσι την συμμετοχή Κοτζιά στην Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία παρότι εγκρίθηκε από την Βουλή αφού εκείνος είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση, θεωρείται εν πολλοίς δικό του έργο.

«Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας», αναφέρει στο tweet του ο Πάνος Καμμένος.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ