Καμμένος κατά Φίλη: Αν θέλει συνεργασία με τα «βρώμικα» να βγάλει και τον Τσoχατζόπουλο να κάνουνε παρέα

Καμμένος κατά Φίλη: Αν θέλει συνεργασία με τα «βρώμικα» να βγάλει και τον Τσoχατζόπουλο να κάνουνε παρέα Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Απάντηση στην κριτική του Νίκου Φίλη για το πρόσωπο του και τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έδωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί στον Αντ1.

 «Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας», τόνισε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά σε ερώτηση αν συζήτησε το θέμα με τον κ. Τσίπρα: «Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό, από τον Φίλη».

Ταυτόχρονα θύμισε τις θέσεις του πρώην υπουργού για τα Θρησκευτικά και τη δήλωση του για τη Γενοκτονία των Ποντίων και πρόσθεσε:  «Όσοι ονειρεύονται ρήξη της συνεργασίας μας με τον Τσίπρα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2019».

Για το ζήτημα των εξοπλιστικών δαπανών για την αγορά μαχητικών F-35, για το οποίο ο κ. Φίλης έχει ασκήσει έντονη κριτική και ετοίμαζε και ερώτηση στη Βουλή (η οποία σταμάτησε με εντολή άνωθεν), ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι το μόνο που έχει πράξει η ελληνική πλευρά είναι να ζητήσει σχέδια προτάσεων και τιμών. «Δεν ψωνίζω εγώ», είπε, παραπέμποντας στο ΚΥΣΕΑ και στην Βουλή.

Υποστήριξε ακόμα ότι ή Ελλάδα θα υπογράψει πενταετές πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ, που σε περιπτώσεις άλλων χωρών περιλαμβάνει αμερικανική χρηματοδότηση για εξοπλισμούς.

Αιχμές είχε και για την πρόταση Φίλη για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον ΠΑΣΟΚ.  «Αν θέλει να συνεργαστεί με τα ‘βρώμικα’ χαλάλι του, να βγάλει και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να κάνουνε παρέα», τόνισε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλα Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά

Πολιτική / Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Το κόμμα δεν αντέχει να καταβάλλει μισθούς σε όσους δεν προσφέρουν υπηρεσίες

«Το μήνυμα είναι ότι το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου για την υπόθεση Γιώργου Τσίπρα
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

Πολιτική / Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

«Ήταν δέσμευση που είχα αναλάβει προεκλογικά 33% όσο ήταν και πέρσι. Κινούμαστε λίγο πολύ στο όριο που μας έχει προσδιορίσει η ΕΕ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υπολογίζει τα έσοδα από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων περί τα 300 εκατομμύρια
NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

«Δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους» η αιχμή Τσίπρα για Κασσελάκη - Η συνέντευξη που οδήγησε στην εκπαραθύρωση του Γιώργου Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και η αντίδραση του εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού
NEWSROOM