Καμμένος: Έμαθα στον Τσίπρα τα πουράκια και το γύρισε στα Cohiba

Καμμένος: Έμαθα στον Τσίπρα τα πουράκια και το γύρισε στα Cohiba Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Μία ημέρα μετά την σφοδρή επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «απαλλοτρίωσε» τους βουλευτές των ΑΝΕΛ. 

«Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου (...) Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά» λέει ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν διστάζει να αφήσει και αιχμηρούς υπαινιγμούς για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στο Μαξίμου. «Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba», λέει χαρακτηριστικά.

Επίθεση σε ΕΦΣΥΝ και Αυγή

«Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο».

Κληθείς δε να σχολιάσει την πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

Κατά τη χθεσινή συζήτηση, πριν την ψηφοφορία για την «Κύρωση του πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» (που πέρασε με 153 ναι), ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «εξαγορά συνειδήσεων». 

«Κάποτε ψήφιζαν τα δέντρα, σήμερα ψηφίζουν οι καρέκλες που εξαγοράζονται έναντι συνειδήσεων (...) Θα μπορούσατε να βρείτε τη δημοκρατική ευαισθησία του 2015 και να κάνετε δημοψήφισμα. Κρίμα κύριε πρωθυπουργέ».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια