Καλαντζής: «Στερητική η αντίδραση Κασιδιάρη στα δικαστήρια»

Καλαντζής: «Στερητική η αντίδραση Κασιδιάρη στα δικαστήρια» Facebook Twitter
3

Σε στερητική αντίδραση μπορεί να οφείλεται η συμπεριφορά του Κασιδιάρη έξω από τα δικαστήρια, δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξη του στον Bήμα Fm.

 «Θέλω να έχετε στο μυαλό σας την εικόνα του κ. Κασιδιάρη και την εικόνα τη χθεσινή. Τίποτε άλλο. Εγώ την εξηγώ ιατρικά, επειδή είμαι φαρμακοποιός, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχει εξήγηση ιατρική, αλλά δεν κάνει. Πολιτική εξήγηση γιατί να έχει, όταν βγήκε έξω εν εξάλλω καταστάσει και έκανε αυτά που έκανε;», είπε ο κ. Καλαντζής.

Όταν κλήθηκε να διευκρινίσει, αν εννοεί ότι ο Κασιδιάρης είχε κάνει χρήση ουσιών, ο βουλευτής απάντησε: «Όχι, σε καμία περίπτωση (δεν είχε κάνει χρήση ουσιών). Σε στερητική αντίδραση, κατάσταση μπορεί να ήταν. Προσπαθώ να εξηγήσω μερικά πράγματα, αλλά η εικόνα είναι καλύτερη από τη διάγνωση. Όπως ξέρετε, οι καλοί γιατροί παλιά κοιτούσαν την όψη. Καλή όψη έλεγαν, αγαθή όψη. Και κάποιοι καλοί γιατροί έλεγαν ότι εάν θεραπεύσεις το ψυχικό αίτιο, θεραπεύεις και την ασθένεια».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Σιγουρα υπαρχει ιατρικος ορος για την μ..ια που τους βαραει στον εγκεφαλο(;) αλλα γενικα παρατηρω πως αυτη η ιστορια με τη ΧΑ θα με κανει καλυτερο ανθρωπο, προχθες googlαρα την "ποινικη προδικασια", εμαθα τις αρμοδιοτητες του Δικαστικου Συμβουλίου, του Εισαγγελέα, του Ανακριτη, ποτε γινεται προσωρινη κρατηση, διαβασα για το Συμβουλιο Πλημμελειοδικων και το Συμβουλιο Εφετων. Τωρα googlαρω "στερητική αντίδραση" και μου βγαζει κατι για "Response Deprivation Hypothesis" και "Premack's Principle" ελπιζω να ειμαι στο σωστο λημμα