«Η στάση μας υπηρετεί μόνο τα εθνικά συμφέροντα», ανέφερε η ΔΗΜΑΡ για τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου

«Η στάση μας υπηρετεί μόνο τα εθνικά συμφέροντα», ανέφερε η ΔΗΜΑΡ για τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Με ένα λιτό σχόλιο απάντησε η ΔΗΜΑΡ στη διαγραφή του προέδρου της, Θανάση Θεοχαρόπουλου, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ. 

«Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέγραψε σήμερα τον πρόεδρο του ενός από τα δύο κόμματα της Συμπαράταξης στη Βουλή, λόγω της απόφασης της ΔΗΜΑΡ να πει ΝΑΙ σε ένα εθνικό θέμα αρχών.

Η στάση της ΔΗΜΑΡ υπηρετεί μόνο τα εθνικά συμφέροντα.

Οι προοδευτικοί κεντροαριστεροί πολίτες μπορούν να κρίνουν. Κρίμα.», αναφέρει σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, όταν έγινε γνωστό πως η κεντρική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ενέκρινε την εισήγηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, η Φώφη Γεννηματά προχώρησε στην διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

«Η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αν καταλαβαίνω καλά, από το ΚΙΝΑΛ έφυγε το Ποτάμι, έφυγε η ΔΗΜΑΡ (μάλλον "την φύγανε") και κάτω από την ταμπέλα έμεινε μόνο το ΠΑΣΟΚ, απλά με άλλο όνομα, ώστε να μην πληρώσει τα τεράστια χρέη του. Όπως λέμε ΕΠΕ, έχουμε και τα ΚΠΕ (κόμμα περιορισμένης ευθύνης)...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ