Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε την Έλλη Παπαγγελή για την επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε την Έλλη Παπαγγελή για την επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ Facebook Twitter
2

Την διαγραφή της Έλλης Παπαγγελή αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία, μετά τη σωρεία αρνητικών επικρίσεων που ακολούθησαν το σχόλιό της περί «Βούλγαρων οπαδών του ΠΑΟΚ».

Έτσι, με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, η Ελλη Παπαγγελή βρίσκεται πλέον εκτός κόμματος.

 

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε την Έλλη Παπαγγελή για την επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ Facebook Twitter
H ανάρτηση που προκάλεσε την διαγραφή της από το κόμμα

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για «διχαστικές δηλώσεις» που «προσβάλλουν όλους τους Ελληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα».

«Οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας», τονίζει η επιτροπή. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια