Η καταγγελία της Δούρου για sms σε κινητά τηλέφωνα - Τι γράφουν τα προβοκατόρικα μηνύματα

Η καταγγελία της Δούρου για sms σε κινητά τηλέφωνα - Τι γράφουν τα προβοκατόρικα μηνύματα Facebook Twitter
2

Η Ρένα Δούρου καταγγέλλει πως sms (γραπτά μηνύματα) με προβοκατόρικο περιεχόμενο έχουν σταλεί σε πολίτες και εμφανίζονται να έχουν ως αποστολέα την ίδια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από την παράταξη «Δύναμη Ζωής» αναφέρει «την άμεση επέμβαση των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, απαιτεί η προβοκάτσια σε βάρος της Ρένας Δούρου που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ με τη μορφή δήθεν μηνυμάτων της με χλευαστικούς στοίχους για την πολύνεκρη τραγωδία του περασμένου καλοκαιριού σε κατοίκους της Αν. Αττικής».

Η παράταξη της καταγγέλλει προβοκάτσια που θυμίζει «πρακτικές του παλιού γνωστού παρακράτους, με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα». Εκφράζει την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα απαντήσουν με το δικό τους "SMS" στην κάλπη που «θα περιέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου».

Κλείνοντας εκτιμάται ως αυτονόητο ότι «οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήδη έχουν συντάξει το κείμενο καταδίκης τέτοιων κακόβουλων ενεργειών».

«Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη κακόβουλη εκστρατεία ομαδικών μηνυμάτων που δήθεν προέρχονται από το κινητό μου προς κινητά τηλέφωνα κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, με προκλητικό και χυδαίο περιεχόμενο. Πρόκειται για απόπειρα παραπλάνησης των πολιτών και συκοφάντησής μου», δήλωσε την Πέμπτη η κ. Δούρου.

Η Ρένα Δούρου δημοσίευσε στα social media ένα από τα sms που έχουν σταλεί σε κατοίκους.

Η καταγγελία της Δούρου για sms σε κινητά τηλέφωνα - Τι γράφουν τα προβοκατόρικα μηνύματα Facebook Twitter

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ