Η Χρυσοβελώνη έμαθε στον αέρα ότι γίνεται υπουργός στη θέση του Σγουρίδη

Η Χρυσοβελώνη έμαθε στον αέρα ότι γίνεται υπουργός στη θέση του Σγουρίδη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Το μεσημέρι στις 15.30 θα ορκιστεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη ως Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στη θέση του Π. Σγουρίδη που παραιτήθηκε.

Μάλιστα, η κ. Χρυσοβελώνη έμαθε ότι θα γίνει υπουργός την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» του ραδιοσταθμού Παραπολιτικά FM. Την ώρα που ο δημοσιογράφος την ρωτούσε αν έχει κάποιο νεώτερο για την  αντικατάσταση του κ. Σγουρίδη, η ίδια διέκοψε λέγοντας… «μόλις τώρα μου τηλεφωνεί ο Αλέξης Τσίπρας, συγγνώμη αλλά πρέπει να κλείσω για να μιλήσω με τον πρωθυπουργό»!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM