Η ατάκα του Τσίπρα όταν μικρός Αφγανός ζήτησε χρήματα από τον Σουλτς

Η ατάκα του Τσίπρα όταν μικρός Αφγανός ζήτησε χρήματα από τον Σουλτς Facebook Twitter
12

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά την επίσκεψη Σουλτς και Τσίπρα στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου. Ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου συνάντησε μικρό Αφγανό, από τον οποίο ζήτησε να τον συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο κέντρο. Φεύγοντας, το παιδί ζήτησε χρήματα από τον κ. Σουλτς, αλλά ο Έλληνας Πρωθυπουργός χαμογελώντας παρενέβη και είπε: «Κι εγώ το ίδιο του ζητάω». 

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Φοβερος ο μικρος! Δινει και χειραψιες! Σου λεει εγω το καθηκον μου το εκανα,με τραβολογησατε απο 'δω και απο 'κει ,εδωσα και χειραψιες,βαριομουν αλλα δεν το 'δειξα, τι μενει;να πληρωθω! Και ο κυριος φαινεται καλος,φοραει και γραβατα
και ωραιο κουστουμι,πρεπει να εχει λεφτα. Με αγκαλιαζε,με χαιδευε στο κεφαλι....μαλλον με συμπαθει.Αποκλειεται,κατι θα δωσει.Κι ομως....οχι μονο δεν εδωσε αλλα.. δεν κοιταει ο πιτσιρικας να δει επανω του αν τα εχει ολα,μην τυχον και λειπει κατι; Εχουν δει πολλα τα ματακια μας!
Λες και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους Αφγανούς...Εμείς 35 χρόνια στην ΕΕ, ένα σκασμό λεφτά. Οι Αφγανοί 35 χρόνια φρικτοί πόλεμοι.Σαν δεν ντρέπεται και ο Τσίπρας και οι ψηφοφόροι των "λεφτά υπάρχουν".