Χρυσόγονος: Δύο χρόνια έχω να δω τον Τσίπρα - Ενημερώνεται από Καρανίκα και Νοτοπούλου

Χρυσόγονος: Δύο χρόνια έχω να δω τον Τσίπρα - Ενημερώνεται από Καρανίκα και Νοτοπούλου Facebook Twitter
9

«Δύο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ... Ούτε κατ' ίδιαν τον έχω δει», ανέφερε μιλώντας σήμερα στον Σκάι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, προσθέτοντας σκωπτικά πως «προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου». 

Ερωτηθείς αν ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς λέει, τόνισε «αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι... Από 'κει και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων στις δηλώσεις Χρυσόγονου. Οι ίδιοι κύκλοι πρόσθεσαν πως αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.

Μιλώντας στον Σκάι, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε επίσης ως κακό σενάριο τις πρόωρες εκλογές, τονίζοντας πως «επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με το λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο τις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μην ζητεί δανεισμό από τα κράτη μελή της ευρωζώνης». Αυτή την εντολή για να την διεκπεραιώσει ο κ. Τσίπρας, συνέχισε, πρέπει να εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα μέρος του οποίου δεν εξαρτιόταν από τους δανειστές. «Αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παραλογές κατά τα αλλά απαιτήσεις τους» είπε.

Ο Κώστας Χρυσόγονος διαφοροποιήθηκε με την κυβέρνηση και στο θέμα του κ. Σόιμπλε, λέγοντας ότι ο γερμανός υπουργός Οικονομικών και οι σκληροί των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας δεν έχουν πρόβλημα με το αν κυβερνούν την Ελλάδα αριστεροί ή δεξιοί, αλλά στόχος τους είναι να εκφοβίσουν μέσω της Ελλάδα την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία που είναι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης, γι' αυτό άφησαν να πέσει ο Σαμαράς και στηρίζουν την Πορτογαλία, ανέφερε.

«Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, αν δεν επανέλθουμε στις αγορές το καλοκαίρι τέταρτος διακανονισμός δεν πρόκειται να υπάρξει και συνεπώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα χειρότερα» προειδοποίησε. Ο Κώστας Χρυσόγονος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει κάποια βήματα για την καταστολή του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος αλλά είναι ανεπαρκή.

Σημειώνεται πως ο κ. Χρυσόγονος το καλοκαίρι είχε διαφοροποιηθεί ανοιχτά με την κυβέρνηση στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών, λέγοντας ότι ο νόμος Παππά αντίκειται στο ευρωπαϊκό δίκτυο, ενώ σε άλλες δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για «Εσκομπάρ» σημειώνοντας ότι μπορεί να γίνουν ιδιοκτήτες καναλιών ακόμη και έμποροι ναρκωτικών.

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Πολιτική / Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων - Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών που κατέχουν την ίδια εργασιακή θέση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Μεταμεσονύχτια βάρδια είχε το τρολ υπηρεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, μοιράζοντας μέσα σε λίγα λεπτά 15-20 αρνητικές στους ανωτέρω σχολιαστές. Λίγη ντροπή, λίγη συστολή πια.
πραγματικα ειναι απιστευτο το φαινομενο αυτο και προσφατο. Κανενα σχολιο αλλα πολλες αρνητικες λες και ειμαστε στη Ρωσια του Πουτιν ή στην Τουρκια του Ερντογαν.Ας το δουν οι διαχειριστες, ειναι φανερο οτι οι ψηφοι των σχολιων εχουν γινει hacked (π.χ. μπορει με cookie delete ή κατι τετοιο...)
Το ίδιο μπορούμε να αναρωτηθούμε και για τον Μανώλη Γλέζο.Όσο ένας-ένας οι σοβαροί θα αποστασιοποιούνται, αυτό θα καταδεικνύει αντίθετα πόσο ελάχιστα σοβαροί - τουλάχιστον - ήσαν ο Τσίπρας και η παρέα του. Και τι λαγούς με πετραχήλια έταξαν για να πάρουν την εξουσία και να διορίζουν τους Καρανικονοτόπουλους.Και για να προλάβω σχόλια τύπου "και οι άλλοι τα ίδια δεν έκαναν;". Θα πω ναι, αλλά πολλοί τους ψήφισαν γιατί πίστεψαν στο "ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς" και σε μια κάποια νεανική ευφυία και αποδείχθηκαν μια από πολιτική βλαχομαγκιά με ολίγην από Μάπετ Σόου.
χαχαχα ο Σκαι τον διορισε Ευρωβουλευτη;;;; Με το ποσο εξουσιομανες παρεακι εχουμε μπλεξει το ξερουν μονο Αλαβανος Κουβελης Λαφαζανης Κωνσταντοπουλου κλπ κλπ. Καποια στιγμη θα το καταλαβει κ ο Ελληνικος λαος, σε καμια 20ρια χρονια ...
ρε σεις οι καταψηφισαντες το σχολιο (εκτος σε περιπτωση που δεν μιλαμε για μποτς): ο Χρυσογονος μονος του διοριστηκε ευρωβουλευτης συριζα;;; δεν το ξερετε οτι οι ευρωβ ουλευτες ειναι με λιστα;;;ποιος τον επελεξε να εκπροσωπει τον ελληνικο λαο στην ευρωβουλη;;;;ο Κουλης;;;;