Για πόλεμο λάσπης της ΝΔ κάνει λόγο non paper του Μαξίμου

Για πόλεμο λάσπης της ΝΔ κάνει λόγο non paper του Μαξίμου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Για επικοινωνιακή πανωλεθρία της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές στηλιτεύοντας την προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να ξεσηκώσει θόρυβο» για ένα ανύπαρκτο «πολυήμερο κυβερνητικό ταξίδι 54 ατόμων στην Πάρο» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.


Οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν το «αδιέξοδο της ΝΔ» και «το άγχος που τη διακατέχει εξαιτίας της ανύπαρκτης πολιτικής της ατζέντας και των εσωτερικών της προβλημάτων» και υπογραμμίζουν «τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικά σημαντικό περιφερειακό έργο (σ.σ. του νέου αεροδρομίου της Πάρου), που επί των δικών της κυβερνήσεων παράδερνε εξαιτίας της ολιγωρίας και της κατασπατάλησης».

 

«Τέτοιο ταξίδι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε», τονίζουν και επισημαίνουν ότι «στην Πάρο μεταβαίνουν σήμερα, για τα εγκαίνια του Αεροδρομίου ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, με ολιγομελή ομάδα συνεργατών και το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας. Και επιστρέφουν το απόγευμα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Όσο σας ξεφτιλίζουν οι Καρανίκες κάνοντας πάρτι από το υστέρημά σας, εσείς κάντε ένα κουράγιο να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ και το φόρο εισοδήματος στην ώρα του και αν είναι να πεθάνετε της πείνας δεν πειράζει, θα σας δώσουμε κάρτας σίτισης.Μενού Δευτέρας: Ένα σουτζουκάκι, 100 γρ. ρύζι, μισό αχλάδι.