Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης υλοποιεί σχέδιο διάλυσης, δεν θα είναι υποψήφιος»

Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης υλοποιεί σχέδιο διάλυσης, δεν θα είναι υποψήφιος» Facebook Twitter
0

Η Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για σχέδιο αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι έχει απαξιώσει το κόμμα και τα στελέχη του. 

Μιλώντας στο «Live News», η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρει ευθύνη για την πτώση του κόμματος στις δημοσκοπήσεις, εκτιμώντας ότι το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί κανονικά στις 8-10 Νοεμβρίου, παρά τις ενστάσεις του Κασσελάκη.

Η Γεροβασίλη σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει απολέσει το δικαίωμα να ηγηθεί του κόμματος, καθώς το καταστατικό τηρήθηκε πλήρως στις διαδικασίες που τον απομάκρυναν από την ηγεσία. «Εξελέγη και εξέπεσε. Το κόμμα έκρινε με τη μομφή ότι δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι οι κινήσεις του έχουν συμβάλει στην αρνητική πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.

Αναφερόμενη στη δημοσκοπική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής υπογράμμισε ότι «εξαιτίας του Κασσελάκη φτάσαμε στο 7-8%. Είναι η κύρια αιτία της καθοδικής πορείας». Υποστήριξε επίσης ότι οι κινήσεις του δεν είναι τυχαίες, αλλά αποτελούν μέρος σχεδίου για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που κατά την άποψή της ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία.

Σε σχέση με το επικείμενο συνέδριο, η Όλγα Γεροβασίλη διαβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αν και παραδέχτηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να δημιουργεί εκπλήξεις. «Μέχρι προχθές καλούσε τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί έξω από τον χώρο του συνεδρίου», ανέφερε, εκφράζοντας αμφιβολίες για τις προθέσεις του.

Παρά τις δηλώσεις του Κασσελάκη, η Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι το συνέδριο θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί. Ωστόσο, εξέφρασε την ανησυχία της για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας που θα μπορούσε να δημιουργήσει αναταράξεις. Τέλος, επιβεβαίωσε ότι ο Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία, αλλά θα παραμείνει μέλος του κόμματος.


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM