Γεωργιάδης: Ο Κουρουμπλής είπε ψέματα στη Βουλή - Το πλοίο του EMSA ήταν τη Δευτέρα στο Πέραμα

Γεωργιάδης: Ο Κουρουμπλής είπε ψέματα στη Βουλή - Το πλοίο του EMSA ήταν τη Δευτέρα στο Πέραμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
1

«Ο κ. Κουρουμπλής ενημέρωσε ψευδώς τη Βουλή ότι το σκάφος του ΕΜSA έφτασε την Τρίτη το βράδυ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κοινοβούλιο. Καταθέτοντας και το σχετικό έγγραφο με το στίγμα του πλοίου, επισήμανε πως «το σκάφος έφτασε στο Πέραμα τη Δευτέρα στις 11/9 στις 2.30 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη διαδρομή που ακολούθησε το σκάφος, απαντώντας σε αναφορές ότι ήταν μεγάλο και δεν μπορούσε να πάει στο ναυάγιο. «Πέρασε μέσα από το ναυάγιο. Έχουμε ένα απορρυπαντικό σκάφος. Περνάει μέσα από το ναυάγιο. Δεν ενημερώνει κανένας τον EMSA ότι αυτό το πλοίο το χρειαζόμαστε αμέσως. Όταν ξέρετε κ. Δρίτσα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μετράνει τα λεπτά, όχι οι μέρες. [...] Εδώ μιλάμε για λεπτά και ο άνθρωπος το έκρυβε μέρες», είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ τόνισε απευθυνόμενος σε εκείνος, πως «το μέγεθος της ταχύτητας με την οποία λέτε τα ψέματα, ξεπερνάει και τη δυνατότητά μας να τα παρακολουθούμε».

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Βρε δεν πα να λέτε ότι θέλετε για τον Κουρουμπλή; Τι θα βγει δηλαδή; Ότι είναι ανίκανος; Ότι είναι ψεύτης; Ότι είναι άσχετος; Δηλαδή οι άλλοι υπουργοί αυτού του θίασου είναι καλύτεροι; Είναι τι δηλαδή; Μορφωμένοι, σχετικοί και με αίσθημα ευθύνης; ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ