Γεννηματά: Διεκδικούμε βιώσιμη συμφωνία, αντιστεκόμαστε στους ακραίους κύκλους που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ

Γεννηματά: Διεκδικούμε βιώσιμη συμφωνία, αντιστεκόμαστε στους ακραίους κύκλους που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ Facebook Twitter
2

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 257-ο εκλογικό τμήμα στο 100-ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στον Νέο Κόσμο.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είναι ώρα απόφασης και ευθύνης.


Ο ελληνικός λαός, οι Ελληνίδες, οι Έλληνες, η νέα γενιά, ενωμένοι ψηφίζουν σήμερα για την ελπίδα, για τη δημοκρατία, για την αξιοπρέπεια.


Διεκδικούμε μια βιώσιμη συμφωνία, αντιστεκόμαστε στους ακραίους κύκλους της Ευρώπης που όλα αυτά τα χρόνια θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, εκτός Ευρωζώνης. Στέλνουμε ένα ηχηρό ΝΑΙ, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στο ευρώ, με ομοψυχία και υπευθυνότητα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις, τις δηλώσεις και τις ειδήσεις της ημέρας ΕΔΩ

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κυρια Γεννηματα εχω μια απορια : αν ο πατερας σου Γεώργιος Γεννηματάς θα συμφωνουσε μαζι σου:::Το ΠΑΣΟΚ που ιδρυσαν μαζι με τον ΑΝΤΡΕΑ θα συμφωνουσαν σε αυτην τη φτωχοποιηση του ελληνικου λαου:::Μην ξεχνας...το ηθος και το ονομα του σου εδωσαν αυτη την θεση στην κοινωνια.
Εκείνοι που υποθήκευσαν το μέλλον των νέων για 5 γενιές τολμούν να μιλούν για τους νέους. Το μέλλον των νέων σίγουρα δε βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.