Το γάλα στο Μαξίμου

Το γάλα στο Μαξίμου Facebook Twitter
0

Συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Βενιζέλου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου, στη Βουλή, αύριο Παρασκευή.

Στο τραπέζι και οι «αντιρρησίες», κυρίως σε ό,τι αφορά στη ρύθμιση για το γάλα, καθώς είναι ήδη πάνω από δέκα οι βουλευτές, τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ που εκφράζουν επιφυλάξεις ή δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Τελευταίος στον «κατάλογο» ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Καράμπελας ο οποίος το πρωί στον ΑΝΤ1 δήλωση ότι διαφωνεί με τη ρύθμιση, σημειώνοντας πάντως ότι δεν τους έχει γίνει καμία ενημέρωση για αυτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM