LIVE!

Έτσι μπήκε στο «ματσάκι» ο Αλέξης Τσίπρας: αυθάδικα και με τα πουκάμισα έξω

Έτσι μπήκε στο «ματσάκι» ο Αλέξης Τσίπρας: αυθάδικα και με τα πουκάμισα έξω Facebook Twitter
4

Έτσι μπήκε στην πολιτική ο Αλέξης Τσίπρας. Με βλέμμα παιγνιώδες και αυθάδικο - το κεφάλι σε κλίση φλερτ και τα πουκάμισα έξω. Και από την αρχή, έτσι ονομάζει την πολιτική: «μπαίνουμε στο παιχνίδι», «παιχνίδι», «ματσάκι» κ.λπ. Ένα παιχνίδι του δρόμου.

Στο πέρασμά του από την πρωθυπουργία κράτησε αρκετά από από αυτά τα στοιχεία. Είναι αυτά που τον ανέδειξαν και αυτά που τον κατεβάζουν. Διότι η μεσαία τάξη θαυμάζει πάνω στους ηγέτες της τη μαγκιά που η ίδια δεν έχει, υπό μία προϋπόθεση: να μη εξαθλιώνονται τα κεκτημένα της και το βιοτικό της επίπεδο. Πράγματα που κατακτώνται όχι με μαγκιά, αλλά με πολιτική, γνώσεις, σχεδιασμό, όραμα― μάνατζμεντ. 

Αυτή ήταν η πρώτη αφίσα του Τσίπρα ως ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΝ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2006.  Έλαβε τότε ποσοστό 10,5% και συνολικά 4 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τη νέα του επίδοση.

― Πωλίν Κόκλα

Πολιτική
4

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Όχι έναν, αλλά "ματσάκι" από ράβδους δυναμίτη (bundle of dynamite). Τον πήρε και τον σήκωσε βέβαια--αν σκεφτεί κανείς τι χρυσή ευκαιρία του παρουσιάστηκε για να κυβερνήσει για χρόνια. Λίγες ικανότητες μόνο να είχε, πέρα από την ψευτομαγκιά που αρέσει σε κάποιους αξιολύπητους κακομοίρηδες. Σύντομα στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας όπου ανήκει.