Οικονόμου: Έρχονται προνόμια για πλήρως εμβολιασμένους - Αύριο οι ανακοινώσεις

Έρχονται προνόμια για πλήρως εμβολιασμένους - Αύριο οι ανακοινώσεις Facebook Twitter
Αύριο από τον υπουργό Υγείας οι ανακοινώσεις για τα προνόμια σε εμβολιασμένους - Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
0

Ανακοινώσεις, μεταξύ άλλων, και για τα μέτρα ελευθερίας των πλήρως εμβολιασμένων αναμένονται αύριο από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, γνωστοποίησε κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιάννης Οικονόμου.

«Προφανώς οι εμβολιασένοι δικαιούνται και πρέπει να έχουν προνόμια που αντιστοιχούν στην συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια για να θωρακιστούμε έναντι του κορωνοϊού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Ερωτηθείς για τις επικρίσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για την πορεία της πανδημίας, σημείωσε: «Ο υψηλός αριθμός των θανάτων και η απώλεια ανθρώπινης ζωής είναι ένα θλιβερό φαινόμενο, χωρίς αμφιβολία, όπως και να το προσεγγίζει κανείς. Όμως, είναι ένα θέμα που έχει επιστημονική διάσταση και πολύ λιγότερο πολιτική. Όταν εξηγηθεί επιστημονικά και υπάρχει περιθώριο πολιτικής εξήγησης η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί». 

Καλούμενος να απαντήσει για τις «κόκκινες» περιοχές και το αν θεωρείται  αποτυχία η λήψη μέτρων για τους εμβολιασμένους τώρα, ενώ είχε αποκλειστεί εντός καλοκαιριού, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως «δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχία ένα πλαίσιο (εμβολιασμών) που έχει 2 στους 3 συμπολίτες μας θωρακισμένους απέναντι στον κορωνοϊό». 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως «η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακλείσει και να ξαναζήσει συνθήκες lockdown. Υπάρχει το πλαίσιο λειτουργίας ανοιχτών και κλειστών χώρων που αφορά εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και θα κινούμαστε στο πλαίσιο αυτό». 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ