Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας: Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου

Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας: Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, γνωμοδότησε η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια σχετικά με μήνυση που του έχει κατατεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), η υπόθεση αφορά μήνυση που είχαν καταθέσει δύο Ρομά, με αφορμή δήλωση που είχε κάνει ο Κυριάκος Βελόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να επιτραπεί η οπλοκατοχή ώστε τα θύματα ληστειών να μπορούν να αμύνονται, με αφορμή περιστατικό που είχε σημειωθεί στην Μεσσήνη με εμπλοκή Ρομά.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με υπόμνημά που απέστειλε στην Επιτροπή ζήτησε την άρση της ασυλίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Επιτροπής, έκριναν ομόφωνα ότι θα πρέπει να επιτραπεί η άρση της ασυλίας του κ. Βελόπουλου. Η τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί από την Ολομέλεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM