Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Νικόλα Γιατρομανωλάκη - ««Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολλ@ και γνωστ@» απάντησε

Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Νικόλα Γιατρομανωλάκη - Η αντίδρασή του Facebook Twitter
0

Επίθεση στο σπίτι του υφυπουργού για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην εξώπορτα του σπιτιού του, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «φυσικό επακόλουθο των προηγούμενων ημερών».

«Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολλ@ και γνωστ@. Είναι αυτ@ του "ναι μεν αλλά", είναι αυτ@ του "ηθικού πλεονεκτήματος", είναι αυτ@ που τροφοδοτούν με ψέμα την κοινή γνώμη ώστε μετά να έρθει το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" να πετάξει ροζ μπογιές στην εξώπορτά μου, είναι αυτοί που έχουν προσπαθήσει να με συνδέσουν με ποινικές υποθέσεις χωρίς να έχω σχέση και το ξέρουν» ανέφερε ο ίδιος, αναρτώντας φωτογραφία από την πόρτα του.

«Τους γνωρίζουμε τους ηθικούς αυτουργούς, παροικούν εδώ στη μικρή μας Ιερουσαλήμ, κάποι@ σε λίγο μάλλον θα ζητήσουν και την ψήφο μας. Οι "παρεμβάσεις" με ροζ μπογιές, η υπονόμευση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων από τους δήθεν υπερασπιστές τους, η διαβολή προσώπων, η διαστρέβλωση της αλήθειας, η λάσπη στον ανεμιστήρα του Twitter, το να τους διαψεύδει η πραγματικότητα και να μην ζητάνε ούτε συγγνώμη συνεχίζοντας έτσι τη διατεταγμένη υπηρεσία τους: Όλα είναι δικαιολογημένα καθότι στο μυαλό τους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Ο κ. Γιατρομανωλάκης καταλήγοντας την ανάρτηση του, γράφει: «Αναμένω λοιπόν τα επόμενα "ναι μεν αλλά", τα "καλά να πάθει", τα "επιτέλους, τώρα αναπνέουμε πιο ελεύθερα", τα "μπράβο για την παρέμβαση", αναμένω τα συχαρίκια των ηθικών αυτουργών σε αυτ@ που υλοποίησαν τις διδαχές τους, και όλα τα άλλα που θα έρθουν, μαζί με δύο τρία τσιτάτα για pinkwashing και κάποιες ακόμα προσπάθειες εμπλοκής μου σε υποθέσεις με τις οποίες δεν σχετίζομαι, γιατί προφανώς η ιστορία δεν τελειώνει με τις μπογιές, πρέπει να ακολουθήσει και η σχετική ιδεολογική-ηθικοπλαστική τεκμηρίωση. Δεν ξέρω αν με τέτοιες κινήσεις αισθάνονται ηθικά ανώτερ@, αλλά στα αλήθεια είναι ίσα και όμοια με τις φασιστικές φυλλάδες που υποτίθεται ότι όλ@ μας καταδικάζουμε».

Αντίδραση από την κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, καταδίκασε αυτή την επίθεση αλλά και άλλη μία, ανάλογη, που έλαβε χώρα στο γραφείο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη.

«Δέχθηκαν επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους» επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.

Επεσήμανε, δε, πως αναμένει από όλες τις «πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών, αλλά και των όποιων τοξικών και χυδαίων δικαιολογιών επικαλούνται οι αυτουργοί τους».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM