Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Νικόλα Γιατρομανωλάκη - ««Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολλ@ και γνωστ@» απάντησε

Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Νικόλα Γιατρομανωλάκη - Η αντίδρασή του Facebook Twitter
0

Επίθεση στο σπίτι του υφυπουργού για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην εξώπορτα του σπιτιού του, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «φυσικό επακόλουθο των προηγούμενων ημερών».

«Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολλ@ και γνωστ@. Είναι αυτ@ του "ναι μεν αλλά", είναι αυτ@ του "ηθικού πλεονεκτήματος", είναι αυτ@ που τροφοδοτούν με ψέμα την κοινή γνώμη ώστε μετά να έρθει το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" να πετάξει ροζ μπογιές στην εξώπορτά μου, είναι αυτοί που έχουν προσπαθήσει να με συνδέσουν με ποινικές υποθέσεις χωρίς να έχω σχέση και το ξέρουν» ανέφερε ο ίδιος, αναρτώντας φωτογραφία από την πόρτα του.

«Τους γνωρίζουμε τους ηθικούς αυτουργούς, παροικούν εδώ στη μικρή μας Ιερουσαλήμ, κάποι@ σε λίγο μάλλον θα ζητήσουν και την ψήφο μας. Οι "παρεμβάσεις" με ροζ μπογιές, η υπονόμευση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων από τους δήθεν υπερασπιστές τους, η διαβολή προσώπων, η διαστρέβλωση της αλήθειας, η λάσπη στον ανεμιστήρα του Twitter, το να τους διαψεύδει η πραγματικότητα και να μην ζητάνε ούτε συγγνώμη συνεχίζοντας έτσι τη διατεταγμένη υπηρεσία τους: Όλα είναι δικαιολογημένα καθότι στο μυαλό τους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Ο κ. Γιατρομανωλάκης καταλήγοντας την ανάρτηση του, γράφει: «Αναμένω λοιπόν τα επόμενα "ναι μεν αλλά", τα "καλά να πάθει", τα "επιτέλους, τώρα αναπνέουμε πιο ελεύθερα", τα "μπράβο για την παρέμβαση", αναμένω τα συχαρίκια των ηθικών αυτουργών σε αυτ@ που υλοποίησαν τις διδαχές τους, και όλα τα άλλα που θα έρθουν, μαζί με δύο τρία τσιτάτα για pinkwashing και κάποιες ακόμα προσπάθειες εμπλοκής μου σε υποθέσεις με τις οποίες δεν σχετίζομαι, γιατί προφανώς η ιστορία δεν τελειώνει με τις μπογιές, πρέπει να ακολουθήσει και η σχετική ιδεολογική-ηθικοπλαστική τεκμηρίωση. Δεν ξέρω αν με τέτοιες κινήσεις αισθάνονται ηθικά ανώτερ@, αλλά στα αλήθεια είναι ίσα και όμοια με τις φασιστικές φυλλάδες που υποτίθεται ότι όλ@ μας καταδικάζουμε».

Αντίδραση από την κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, καταδίκασε αυτή την επίθεση αλλά και άλλη μία, ανάλογη, που έλαβε χώρα στο γραφείο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη.

«Δέχθηκαν επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους» επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.

Επεσήμανε, δε, πως αναμένει από όλες τις «πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών, αλλά και των όποιων τοξικών και χυδαίων δικαιολογιών επικαλούνται οι αυτουργοί τους».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM