Ένταση με τη Χρυσή Αυγή στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Βουλή

Ένταση με τη Χρυσή Αυγή στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Βουλή Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής από βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις.


Αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας ο οποίος επιτέθηκε στο ΚΚΕ, λέγοντας ότι «η αμύθητη ακίνητη περιουσία του θα παραδοθεί σε άπορες ελληνικές οικογένειες», αποκαλώντας το ΚΚΕ «κόμμα προδοσίας».


Αυτό πυροδότησε ένταση, με τον Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ, που εκτελούσε χρέη προέδρου, να λέει πως αυτά που ακούστηκαν είναι «ανακρίβειες και ανιστόρητα πράγματα είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα άλλο από Χρυσαυγίτες δολοφόνους, υπόδικους».

«Η πόρτα είναι ανοιχτή, δολοφόνους και υπόδικους μέχρι εδώ. Είστε δολοφόνοι και υπόδικοι. Δολοφονική οργάνωση, σκοτώνετε και ματώνετε κόσμο. Έλληνες και μετανάστες» ανέφερε ο κ. Λαμπρούλης, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να φωνάζουν όρθιοι και να κατευθύνονται προς την έξοδο.


«Περάστε έξω, περάστε έξω. Ή θα καθίσετε και θα ακούσετε ή θα περάσετε έξω. Δείχνετε το ποιόν σας» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής του ΚΚΕ.


Εναντίον τους καταφέρθηκε και η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη, η οποία ήταν να πάρει τον λόγο.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ