Ένωση Κεντρώων: Απλή αναλογική και κανένα μπόνους στο πρώτο κόμμα

Ένωση Κεντρώων: Απλή αναλογική και κανένα μπόνους στο πρώτο κόμμα Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
0

Απλή αναλογική, κανένα μπόνους στο πρώτο κόμμα και πλαφόν εισόδου στη Βουλή αποτελούν τις βασικές θέσεις της Ένωσης Κεντρώων στο διάλογο για τον εκλογικό νόμο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο κ.Λεβέντης τόνισε ακόμη ότι οι απόψεις του είναι ήδη γνωστές στην κυβέρνηση -πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό- αφήνοντας να εννοηθεί σαφώς ότι έχουν γίνει ήδη βολιδοσκοπήσεις.

Ερωτηθείς εάν θα δεχθεί κάποιου είδους μπόνους για το πρώτο κόμμα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε τέτοια θέση σημειώνοντας ότι «ο Λεωνίδας Κύρκος δεν έβαζε κρεμμύδια και σάλτσες όταν μιλούσε για απλή αναλογική».

Απέρριψε ιδέες όπως να δηλώνουν από πριν τα κόμματα με ποιον θα συνεργαστούν μετεκλογικά ενώ ξεκαθάρισε πως «εγώ με τη Δεξιά δεν πρόκειται να πάω, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει στροφή προς τα δεξιά».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Π. Πολάκη σχετικά με τη Δικαιοσύνη κράτησε αποστάσεις αλλά προσέθεσε ότι «και η Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της». Σημείωσε πως μπορεί ο κ. Πολάκης να μην έχει στοιχεία αλλά είναι πιθανόν να έχει δει σαπίλα και σήψη και γι' αυτό η Ένωση Κεντρώων ζητά να ερευνηθούν οι καταγγελίες του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM