Έκτακτη συνάντηση Τσακαλώτου με τους θεσμούς στο περιθώριο του «Economist»

Έκτακτη συνάντηση Τσακαλώτου με τους θεσμούς στο περιθώριο του «Economist» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Έκτακτη, άτυπη συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών είχε, στο περιθώριο του συνεδρίου του «Economist», ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στο συνέδριο, βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να συνομιλήσει με τους επικεφαλής των κλιμακίων της τριμερούς.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία από την πρώτη στη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια