Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για 150.000 ψηφοφόρους- Υπάρχουν ακόμη ουρές στα εκλογικά κέντρα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για 150.000 ψηφοφόρους- Υπάρχουν ακόμη ουρές στα εκλογικά κέντρα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Περίπου 150.000 άνθρωποι εκτιμάται ότι έχουν ψηφίσει στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακόμη υπάρχουν ουρές σε αρκετά εκλογικά κέντρα. 

Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν στις 08:00 και λόγω της αθρόας προσέλευσης δόθηκε παράταση μίας ώρας, έως τις 21:00. Ωστόσο, πριν από λίγο υπήρχαν ακόμη μεγάλες ουρές έξω από εκλογικά κέντρα, ιδιαίτερα στην Αττική, αναφέρουν πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης. Όπως όλα δείχνουν, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και θα δοθεί η δυνατότητα και σε αυτούς τους πολίτες να ψηφίσουν. 

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιτραπεί να ψηφίσουν πολίτες που περιμένουν σε ουρές.

Ο αριθμός των ανθρώπων που ψήφισαν στις εκλογές για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ίσως ξεπεράσει τους 152-153.000, αναφέρουν εκτιμήσεις της δημόσιας τηλεόρασης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν 40.000 είναι τα νέα μέλη, που έκαναν σήμερα εγγραφή, προκειμένου να ψηφίσουν. 

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα 

Η μεγάλη προσέλευση στις κάλπες ξεπέρασε τις προσδοκίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Λόγω της παράτασης που δόθηκε, τα πρώτα αποτελέσματα σε επαρκές δείγμα δεν αναμένονται πριν από τις 23:00, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής, Γιάννης Δρόσος. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM