Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ευρεία νίκη Ανδρουλάκη δείχνει το 84% της ενσωμάτωσης

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ευρεία νίκη Ανδρουλάκη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με το 65,3 % της ενσωμάτωσης να έχει καταμετρηθεί, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 59,8 %, ενώ ο Χάρης Δούκας ακολουθεί με 40,13%.

Στο 83.73% της επικράτειας, πρώτος ο Ανδρουλάκης με 59.92% - Δούκας 40.08%. Με καταμετρημένα τα αποτελέσματα από 777 εκλογικά τμήματα, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 97.226 ψήφους, ενώ ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει 65.035 ψήφους.

Ψήφισαν 212.269 χωρίς να υπολογίζονται σε αυτούς οι απόδημοι. Γύρω στις 21:00 αναμένεται να υπάρχει επαρκής εκτίμηση του αποτελέσματος, εκτός και η εκλογική διαδικασία εξελιχθεί σε θρίλερ όπως και την προηγούμενη Κυριακή, όπου η μάχη για τη δεύτερη θέση κρίθηκε στο νήμα.

Στο «στρατηγείο» του Νίκου Ανδρουλάκη, στη Χαριλάου Τρικούπη που βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κυριαρχεί κλίμα αναμονής αλλά και ικανοποίηση για το πώς εξελίχθηκε ολόκληρη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου, όπως μεταδίδει η πολιτική ρεπόρτερ του ΕΡΤNews, Λίνα Μπεθάνη.

Μάλιστα σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα ανέφερε: «Εφόσον κλείσουν οι κάλπες στις 19:30 και αρχίσει η καταμέτρηση στα πρώτα τμήματα, μία – μιάμιση ώρα μετά, γύρω στις 21:00- 21:30 θα έχουμε μία καθαρή εικόνα των αποτελεσμάτων».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM